Luonnonkosmetiikka ja sauna tuotteet

Pitsikynttilä

Luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on ekologista, eettistä ja hoitaa ihoasi hellästi. Tuotteet ovat myynnissä verkkokaupassa sekä Kaurilan saunalla. Voit myös tulla ostoksille sopimalla ajankohdasta ennakkoon info@kaurilansauna.fi. 

Palashampoot ovat riittoisia ja hauska käyttää, käteviä matkalla sekä treenikassissa. Tuoksuttomat palashampoot Oliivi, Avokado, Aprikoosi ja Auringonkukka pesevät hiuksesi puhtaiksi ja helposti kammattaviksi.

Deovoide on mainio tuote jota käytetään deodorantin tavoin kainaloissa tai jalkapohjissa ehkäisemään epämieluisia tuoksuja.

Merisuolasaippua desifioi, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Suolakiteet sulavat ja sekoittuvat saippuavaahtoon tehden saippuasta ihoa hellivän. Voit käyttää saippuaa koko vartalon puhdistamiseen kasvoista varpaisiin.

Vanhakansa tietää että merisuola...
- nopeuttaa haavojen ja tulehdusten parenemista
- hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa
- auttaa näppylöihin desifioiden epäpuhdasta
- hillitsee jalka sekä kainalohikoilua
- kosteuttaan kuivaa kutisevaa ihoa

Pitsikynttilöiden valaminen on lumoavaa. Kynttilät palavat suurella valovoimaisella liekillä jättäen reunaan herkän pitsireunuksen. Kynttilä palaa noin puoli senttiä tunnissa. Sähkövalottomassa Kaurilan saunassa  kuluu melkoinen määrä kynttilöitä vuodessa.  

Vanha kanarouva Saaran sylissä. Kuvan on ottanut Kirsi-Marja Savola / Koti ja keittiö.