Kaurilan sauna

Ihana saunatupa, suuren kiukaan pehmeän viipyilevät löylyt sekä kynttälän liekkien lepatus luovat ainutlaatuisen tunnelman tilaisuuteesi. Saunatupa sopii mainiosti myös kokouskäyttöön.

Kaurilan sauna on hinnoiteltu henkilöluvun, sekä käytetyn ajan mukaan. Minimi vuokrausaika on kaksi tuntia. Kaurilan saunatuvassa on kaikille saunojille pellavaiset pyyheliinat sekä laudeliinat, laadukkaat pesuaineet, sekä tuvan astiasto on tarvittaessa käytettävissänne. Uunituore leipä toivottaa tuoksullaan tervetulleeksi.

Tästä näet Kaurilan saunan varaustilanteen.

1-6 Henkeä  180€ kahden tunnin saunominen 
(90€ / tunti) 
7-10 Henkeä 250€ Kahden tunnin saunominen (125€ / tunti)
11-15 Henkeä 300€ Kahden tunnin saunominen (150€/ tunti)

Hinnat sisältävät alv.24%  

Kaurilan lenkkisauna

Lenkkisauna on kuin miniloma keskellä viikkoa, missä arjen tomut saavat kyytiä! Liput ostetaan ennakkoon verkkokaupasta. Hinta on 16€ per pylly. Mikäli sinulla on kertalippu lenkkisaunaan ilmoittaudu tällä lomakkeella

Kaurilan saunalla on lenkkisaunojille pellavaiset pyyheliinat laudeliinat sekä laadukkaat pesuaineet. Uunituore leipä toivottaa tuoksullaan saunojat tervetulleeksi.

Luonnonkosmetiikka& saunatuotteet

Käsityönä luonnon omista aarteista valmistettu kosmetiikka on hellävaraista itsellesi sekä ympäristöllesi. Kaurilan saunan ihanat palashampoot, suolasaippuat sekä deovoiteet löydät verkkokaupasta... Unohtamatta käsityönävalettuja pitsikynttilöitä.

Lahjakortti Kaurilan saunalle

Anna lahjaksi Lahjakortti Kaurilan saunalle.
Elämys on ihana lahja antaa ja saada.

Lahjakortti lenkkisaunailtoihin 16€
Voit halutessasi ostaa useamman käynnin.

Syntymäpäivä- läksiäis- joululahja 180€-300€
Ihanaa aikaa parhaiden ystävien seurassa.

Kaurilan sauna